De Burcht – Amsterdam

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met De Burcht in Amsterdam. Een prachtige locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Uniek trouwlocatie in de Burcht van Berlage

Geef elkaar het ja-woord in een gebouw van Berlage. Op een plek met een unieke geschiedenis. Het gebouw van de diamantwerkers is een prachtige setting voor een schitterende dag.

Een gebouw met een rijke geschiedenis

De Burcht is in 1899 ontworpen en gebouwd door Berlage voor de Algemene Nederlandse Diamantbewerkersbond.  In 2010 is het gebouw grondig gerestaureerd door de huidige eigenaar, de Stichting Hendrick de Keyser.  Daarbij is het ontwerp van Berlage zoveel mogelijk hersteld. Niet alleen laat het gebouw aan de buitenkant zien, hoe hij het bedoeld heeft. Ook de oorspronkelijke indeling is teruggebracht en de door Berlage tot in detail ontworpen inrichting is waar mogelijk hersteld. Hierdoor is een unieke locatie met een zeer bijzonder karakter beschikbaar gekomen voor uw trouwfeest.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

De Burcht – Amsterdam

Henri Polaklaan 9
1018 CP , Amsterdam
http://www.deburcht.nl/
020 6241166

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
zondag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×