De Couwenbergh – Aarle-Rixtel

Ben jij nog op zoek naar een geschikte trouwlocatie? Wij van SKYFLY kunnen u De Couwenberg in Aarle-Rixtel aanbevelen. Het is een mooie locatie waar wij onze DJ’s zeer goede ervaringen mee hebben. Natuurlijk ben je ook vrij om een andere locatie uit te zoeken!

Bruiloft bij De couwenbergh

Daarvoor kies je een bijzondere ambiance, die een onmiskenbare allure toevoegt aan het feestelijke gevoel. De grandeur van onze authentieke accommodatie, de sfeervolle zalen, de romantische Binnentuin, de vuurkorven, kaarsverlichting en decoraties, de stijlvol ingerichte dinerruimte en gastronomische hoogstandjes. En om uw huwelijksdag helemaal compleet te maken kunt u ook trouwen bij ons op locatie. Trouwen voor de burgerlijke stand, op de nostalgische trappen en onder de sterrenhemel van onze trouwzaal, maakt dit moment nog intenser . . . . . alles tot in de kleinste details perfect verzorgd!

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

De Couwenbergh – Aarle-Rixtel

Dorpsstraat 1
5735 EA , Aarle-Rixtel
http://www.couwenbergh.info/
0492 386051

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
donderdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×