De Punter – Giethoorn

Wij van SKYFLY hebben al vele trouwerijen gevierd bij De Punter in Giethoorn, en kunnen deze locatie dan ook ten zeerste aanbevelen. Heb je zelf een andere locatie gevonden? Geen probleem! Uiteraard komen wij ook daar graag een feestje vieren.

Trouwen bij De Punter

Landelijk gelegen aan het water met verschillende terrassen en een grote tuin met prieel waar u rustig nippend aan een glas champagne met uw gasten kunt genieten van uw huwelijksfeest. Restaurant en eventcenter “De Punter” is de perfecte accommodatie om uw feestelijke wensen vorm te geven.

Ons stijlvol vormgegeven restaurant in modern Gieterse stijl geeft uw feest dat kleine beetje chique waar u zich heerlijk thuis bij zult voelen. Wij beschikken over diverse zalen en terrassen waar u uw gasten ruim kunt ontvangen. Een klassiek viergangen diner, een koud-warm buffet of een barbecue zijn een van de vele mogelijkheden die vooraf kunnen gaan aan een spetterende feestavond met heerlijke hapjes en drankjes. Maar …uw feest is voor iedereen echt onvergetelijk omdat uw gasten met de unieke watertaxi van de parkeerplaats naar ons restaurant vervoerd worden. Dat is echt Giethoorn. U ontvangt uw gasten voor het trouwfeest op ons idyllisch terras aan het water. Jaren later spreekt iedereen nog over uw aparte huwelijksfeest. Kom eens kijken en geniet alvast van dit “droomhuwelijk”plekje.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

De Punter – Giethoorn

Langesteeg 12
8355 BZ , Giethoorn
http://www.depunter.nl/
0521 361525

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
maandag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×