De Til Groep – Giessenburg

Wij van SKYFLY hebben al vele trouwerijen gevierd bij De Til Groep in Giessenburg, en kunnen deze locatie dan ook ten zeerste aanbevelen. Heb je zelf een andere locatie gevonden? Geen probleem! Uiteraard komen wij ook daar graag een feestje vieren.

De Til Groep: voor een goed geregeld trouwfeest

Een passie voor het organiseren van uw droomfeest, dát heeft De Til Groep. Niet voor niets heeft ons bedrijf een zeer lange traditie in het verzorgen van de meest uiteenlopende bruiloften. “Wij zorgen ervoor dat het echt uw feest wordt. In overleg met u wordt dan ook uitgebreid de tijd genomen om een goede invulling te geven aan deze zo belangrijke dag”.

Wij bieden bruidsparen de luxe en het gemak van alles onder één dak. Naast ontvangst met bruidstaart, maaltijd en feestavond is het zelfs mogelijk om de huwelijksvoltrekking bij De Til plaats te laten vinden. Dit alles voor een all-in totaalbedrag met een vaste prijs. Voor elk gezelschap kan De Til Groep een passende zaal aanbieden.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

De Til Groep – Giessenburg

Breestraat 1
3381 BS, Giessenburg
info@tilgroep.nl
http://www.tilgroep.nl/
0184 651554

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
maandag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×