Deining – Castricum aan Zee

De DJ’s van SKYFLY hebben al meerdere bruiloften bijgewoond bij Deining in Castricum aan Zee. Het is een prachtige locatie, waar onze DJ’s uitstekende ervaringen mee hebben. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je gebonden bent aan deze of een andere locatie. Wij maken overal een feestje, welke locatie je daar ook voor kiest.

Trouwen bij Deining

De mooiste emoties staan dicht bij de natuur. Onvervalste natuur op de rand van land en water. Dus na het wettelijk huwelijk rechtdoor naar Deining. Erkende trouwlocatie, passende lichte kleuren, schitterende plek voor héél romantische foto’s (zeer geschikt voor welke fotoshoot dan ook trouwens), volop ruimte voor de receptie, en idem voor het bruiloftsfeest. Naast een geheel verzorgde receptie of een knallend feest, kunt u het meest romantische moment uit uw leven nu ook ervaren met de voeten in het zand. Bij ons kunt u de officiële trouwplechtigheid op het strand ervaren, door een ambtenaar van de burgerlijke stand naar eigen keuze. Heeft u er altijd van gedroomd de eeuwige trouw te beloven aan zee, neem dan nu contact met Deining op voor meer informatie.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Deining – Castricum aan Zee

Zeeweg 71
1901 NZ , Castricum aan Zee
http://www.deiningcastricum.nl/
0251-674101

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
donderdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×