Dejavu – Son

Ben jij nog op zoek naar een mooie trouwlocatie? Wij van SKYFLY kunnen u Dejavu in Son en Breugel aanbevelen. Het is een uitstekende locatie waar wij onze DJ’s zeer goede ervaringen mee hebben. Natuurlijk ben je ook vrij om een andere locatie uit te zoeken!

Trouwen bij Dejavu

Uw trouwdag is de mooiste dag van uw leven, een dag om niet te vergeten. Een dag die vraagt om een speciale ambiance. Galerie Podium Dejavu in Son en Breugel, is door de gemeente officieel erkend als ‘Huis der Gemeente’ zodat u bij ons elkaar het ja-woord kunt geven.

A la carte:

Dejavu biedt u de mogelijkheid om zelf uw trouwarrangement samen te stellen, afgestemd op het karakter en de sfeer waarin u uw huwelijk wilt laten plaatsvinden. Op deze manier bestaat de mogelijkheid het huwelijksfeest volledig op uw persoonlijke wensen af te stemmen. In ons streven om uw huwelijksdag bij Dejavu tot de mooiste dag van uw leven te maken gaat onze service ver. Bij Dejavu geen standaard arrangementen waar u uit kunt kiezen maar een huwelijk ‘a la carte’ en met uitstekende ingrediënten.

Culinair:

In een gesprek met onze kok maakt u duidelijk wat uw wensen zijn met betrekking tot het diner, in feite stelt u uw eigen persoonlijke menu vast. Vervolgens gaat onze kok aan de slag om uw menu voor te bereiden en uiteindelijk op de dag van uw leven te serveren. Afhankelijk van het aantal gasten kunt u kiezen voor een walking dinner of een zittend diner. Indien gewenst zorgt Dejavu voor uw persoonlijke menukaart op tafel(s) afgestemd op uw trouwkaart, een mooie herinnering voor later.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Dejavu – Son

Peellaan 40
5691 LL, Son
http://www.dejavu-son.nl/
0499 ­477514

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
maandag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×