Explore Lute – Muiden

Uw huwelijksvoltrekking bij Explore Lute in Muiden? Een van de mooiste locaties waar SKYFLY positieve ervaringen mee heeft! Mocht het je niet wat lijken kun je altijd een andere locatie uitzoeken, SKYFLY maakt er altijd een feest van, ongeacht de locatie!

Trouwen bij Explore Lute

Voor een droomhuwelijk is een droomplek een must. Een romantische dag en een plek die u en uw gasten nooit zullen vergeten. Explore in Muiden is een officiƫle trouwlocatie en heeft alles in zich om uw bruiloft tot een sprookjesachtig mooie dag te maken. Explore is geschikt voor uw ceremonie, diner, receptie en avondfeest.

Het is er sfeervol dankzij de rijke historie van het gebouw, gelegen in een natuurlijk omgeving waar chef-kok Peter Lute de zinnen verrijkt met culinaire verrukkingen.

Om deze dag onvergetelijk te maken werken wij bij Explore met een enthousiast team professionelen dat al uw wensen vervult. Persoonlijke aandacht en communicatie zijn voor ons erg belangrijk, daarom nemen wij de tijd voor u en luisteren graag naar u en uw wensen.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Explore Lute – Muiden

De Oude Molen 5
1184 VW, Amstelveen
info@luterestaurant.nl
http://www.lute.nu
020-4722462

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
maandag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×