Fletcher Hotel Heiloo – Heiloo

Uw huwelijksvoltrekking bij Fletcher Hotel Heiloo? Een van de mooiste locaties waar SKYFLY positieve ervaringen mee heeft! Mocht het je niet wat lijken kun je altijd een andere locatie uitzoeken, SKYFLY maakt er altijd een feest van, ongeacht de locatie!

Trouwen bij Fletcher Hotel Heiloo

Gelegen in het typische Hollandse landschap, vormt Hotel-Restaurant Heiloo een unieke locatie voor al uw feesten en partijen. In het voorjaar wordt u verwelkomd door de schitterende bloemenvelden en met zowel bos, strand en duinen in de nabije omgeving kijkt u uw ogen uit! Een swingend feest, intiem of juist knallend; bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos! De dansavond zal de hele avond vol staan, of u nu trendy of juist wat rustigere muziek wenst. Lekker dansen en gezellig kletsen kan uiteraard ook afgewisseld worden. Wilt u eens echt uit de ban springen? Laat ons dan voor een goochelaar, sneltekenaar of casino-entertainment zorgen! Ook voor uw huwelijksfeest bent u bij ons aan het juiste adres. Onze bijzondere locatie biedt u volop mogelijkheden en ideeën! De stijlvolle kamers, het culinaire restaurant en de prachtige zalen met terras zijn uitermate geschikt voor het organiseren van een receptie, diner of bruiloftsfeest.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Fletcher Hotel Heiloo – Heiloo

Kennemerstraatweg 425
1851 PD , Heiloo
http://www.fletcherhotelheiloo.nl/
+31 (0)347 - 750 463

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
dinsdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×