Fletcher Hotel – Hellendoorn

De DJ’s van SKYFLY hebben al meerdere bruiloften bijgewoond bij Fletcher Hotel in Hellendoorn. Het is een bijzondere locatie, waar onze DJ’s goede ervaringen mee hebben. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je gebonden bent aan deze of een andere locatie. Wij maken overal een feestje, welke locatie je daar ook voor kiest.

Trouwen bij Fletcher Hotel

Een onvergetelijke huwelijksdag in een prachtige omgeving! Het ja-woord geven in een sprookjesachtig kasteel of voormalig Koninklijk Paleis, het glas heffen op een prachtig terras en genieten van een overheerlijk huwelijksdiner in een gerenommeerd restaurant; alles is mogelijk bij de Fletcher Hotels! De status van officiële trouwlocatie betekent dat u uw speciale dag op één locatie kunt laten verzorgen; van het huwelijk voor de burgerlijke stand tot de receptie, het diner en een spetterende feestavond! Door onze jarenlange ervaring in het begeleiden van de meest uiteenlopende trouwfeesten, zal het u aan niets ontbreken! Onze unieke locaties in een adembenemende omgeving vormen een perfect decor voor zowel uw huwelijksplechtigheid, uw feest, uw trouwreportage als uw huwelijksnacht.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Fletcher Hotel – Hellendoorn

Ohanna van Burenstraat 9
7447 HB, Hellendoorn
http://www.hotelhellendoorn.nl
+31 (0)347 - 750 408

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
donderdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×