Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen – Exloo

Bent u nog op zoek naar een luxueze trouwlocatie? Wij van SKYFLY kunnen u Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen aanbevelen. Het is een unieke locatie waar wij onze DJ’s zeer goede ervaringen mee hebben. Natuurlijk ben je ook vrij om een andere locatie uit te zoeken!

Hotel-Restaurant De Hunzebergen in Drenthe biedt u volop mogelijkheden en ideeën! De statige oprijlaan met marmeren fontein, de perfecte ligging van deze trouwlocatie met uitzicht over de Hondsrug en het idyllische trouwprieel vormen het prachtdecor voor jullie huwelijksdag.

Bovendien is Hotel-Restaurant De Hunzebergen in Drenthe een officiële trouwlocatie. Op ons landgoed in Drenthe kunt u een unieke invulling aan uw huwelijksdag geven. Van de huwelijksvoltrekking, receptie, spetterend feest tot aan de huwelijksnacht, alles is mogelijk op één locatie! Trouwen voor de wet zal op onze trouwlocatie uitgevoerd worden door een ambtenaar van de gemeente Borger-Odoorn in Drenthe. Als afsluiting van uw trouwdag en onvergetelijke bruiloft kunt u overnachten in onze romantische en luxe suite. Deze suite krijgt u, wanneer u uw bruiloft volledig bij ons viert, geheel gratis aangeboden.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Fletcher Hotel-Restaurant De Hunzebergen – Exloo

Valtherweg 36
7875 TB, Exloo
info@hoteldehunzebergen.nl
http://www.hoteldehunzebergen.nl/pages/v24/trouwen.html
+31 (0)591-549 131

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
zaterdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×