Grote Sint Laurenskerk – Alkmaar

Nog geen geschikte trouwlocatie voor uw bruiloft? SKYFLY raadt u de Grote Sint Laurenskerk sterk aan! Een van de mooiste locaties waar wij graag komen. Is dit toch niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan nog even verder want waar je ook voor kiest, wij komen met alle plezier langs.

Trouwen bij de Grote Sint Laurenskerk

In de Grote Sint Laurenskerk kan een burgerlijke huwelijksvoltrekking plaatsvinden in de ochtend, de middag of de avond. Elk dagdeel heeft zijn eigen arrangement. Dit arrangement kan aangepast en/of uitgebreid worden naar je eigen persoonlijke wens, inclusief receptie en/of diner. Tevens is het mogelijk een kerkelijk huwelijk te laten voltrekken. Je maakt afspraken met de voorganger van je eigen kerkelijke richting nadat je bij ons een datum hebt gereserveerd. Een combinatie van burgerlijk en kerkelijk huwelijk behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Wil je een voordelig geprijsde burgerlijke huwelijksvoltrekking? Trouwen op de Laurens Bruidsdag in de historische en monumentale Grote Sint Laurenskerk in Alkmaar is een onvergetelijke gebeurtenis. De laatste huwelijksvoltrekking van de dag is uit te breiden met een receptie of diner. Elke maand (behalve in de zomermaanden) is er een Laurens Bruidsdag.

In alle gevallen nodigen we je graag uit om te komen kijken in de schitterende, historische Grote Kerk Alkmaar.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!


Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
dinsdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×