Het Mauritshuis – Willemstad

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Het Mauritshuis in Willemstad. Een prachtige locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Trouwen bij Het Mauritshuis in Willemstad

Al sinds de tijd dat het Mauritshuis als gemeentehuis fungeerde worden er huwelijken voltrokken. De statige maar romantische Raadszaal is bij uitstek geschikt voor deze belangrijke plechtigheid.

Uw huwelijk laten sluiten in het Mauritshuis geeft uw dag een extra feestelijk tintje. De sfeervol ingerichte zalen stralen een rijke historie uit. Er kan ook getrouwd worden in de Burgemeesterskamer.  Deze kamer, van waaruit enkele jaren gelden de burgemeester nog de scepter over Willemstad zwaaide, bevindt zich op de begane grond. Deze ruimte leent zich uitstekend voor een wat intiemere bruiloft en biedt plaats aan maximaal 35 personen. De Raadszaal, gelegen op de eerste verdieping, is geschikt voor grotere gezelschappen.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Het Mauritshuis – Willemstad

Hofstraat 1
4797 AC , Willemstad
http://www.mauritshuiswillemstad.nl/
0168 47 60 55

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
maandag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×