Hoppe Schiedam – Schiedam

Uw huwelijksvoltrekking bij Hoppe Schiedam? Een van de mooiste locaties waar SKYFLY positieve ervaringen mee heeft! Mocht het je niet wat lijken kun je altijd een andere locatie uitzoeken, SKYFLY maakt er altijd een feest van, ongeacht de locatie!

Trouwen bij Hoppe Schiedam

Op de huwelijksdag moet alles perfect verlopen. Al jarenlang verzorgen we de meest uiteenlopende bruiloften en denken graag mee voor een nóg mooiere dag. We zorgen voor de perfecte uitvoering, waarbij het vaak gaat om de details. Voorbeelden? Een romantische vaartocht met de Fluisterboot door historisch Schiedam om uiteindelijk aan te leggen bij Hoppe. Bruidstaart, buffet of diner aan een romantisch gedekte tafel, een champagnetoren, fotografie, vervoer en het loslaten van witte duiven. Hoppe kan het allemaal regelen! Ook voor een stijlvolle receptie of een feestavond vol vuurwerk, artiesten of een D.J. is Hoppe dé locatie met historische uitstraling en moderne luxe.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Hoppe Schiedam – Schiedam

Nieuwe Haven 103
3116 AB , Schiedam
info@hoppe-schiedam.nl
http://www.hoppe-schiedam.nl/
010 273 3333

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
maandag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×