Houtmaat – Hengelo

Uw huwelijksvoltrekking bij LDe Houtmaat in Hengelo? Een van de mooiste locaties waar SKYFLY positieve ervaringen mee heeft! Mocht het je niet wat lijken kun je altijd een andere locatie uitzoeken, SKYFLY maakt er altijd een feest van, ongeacht de locatie!

Huwelijksvoltrekking bij De Houtmaat

Jullie kunnen je huwelijk laten voltrekken op de Houtmaat. Dit is Hengeloos bijzondere alternatieve plek om te trouwen voor de burgerlijke stand. Ben je op zoek naar ‘die anders dan anders plek’ voor jullie belangrijke stap, dan vind je die misschien wel op de Houtmaat. Daar wordt het een onvergetelijk moment. De ambtenaar van burgerlijke stand van de Gemeente Hengelo trouwt jullie in de zomermaanden in de koepel op het water! En in de winter kan dat in de pittoreske voorkamer van een Saksische boerderij. Net als bij het trouwen op het Stadhuis bespreek je van tevoren al jullie wensen met de Gemeente voor de ceremonie

Maar ook wij nemen graag kennis van jullie speciale wensen. Want ‘Ja, ik wil ‘ zeg je niet zomaar! Misschien willen jullie wel aansluitend op de ceremonie een glas champagne drinken met jullie gasten. Of de bruidstaart aansnijden, die wij natuurlijk ook graag voor jullie verzorgen. En de Houtmaat is ook een uitermate geschikte plek voor jullie trouwfoto’s. En wat dacht je van een geweldig huwelijksfeest of jullie receptie? Je gehele trouwdag vieren op De Houtmaat! Kijk vooral bij het Bruiloftsfeest. Hier staan alvast een tal aan ideeën. Jullie wensen passen we helemaal aan bij de mogelijkheden die de Houtmaat biedt.

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Houtmaat – Hengelo

Houtmaatweg 9
7556 PC, Hengelo
info@houtmaat.nl
http://www.houtmaat.nl/
074 2918112

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
donderdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×