Jaargetijden – Enschede

De DJ’s van SKYFLY hebben al meerdere bruiloften bijgewoond bij De Jaargetijden in Enschede. Het is een bijzondere locatie, waar onze DJ’s zeer goede ervaringen mee hebben. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je gebonden bent aan deze of een andere locatie. Wij maken overal een feestje, welke locatie je daar ook voor kiest.

Huwelijk

Een huwelijk is een speciaal moment in het leven. U wilt dan ook alleen het allerbeste voor u en uw gasten. U bent op zoek naar “wat anders”. Maar hoe gaat u dat invullen..? Op Parklocatie De Jaargetijden organiseren wij alle huwelijken op maat. In een oriënterend gesprek inventariseren wij uw wensen en verwachtingen. Naar aanleiding van dit gesprek komen wij met een compleet draaiboek en arrangementsprijzen per persoon. Op deze manier sluit het feest exact aan op uw wensen en weet u vooraf precies welke kosten er op u afkomen. En of het nu gaat om een gezelschap van 20 of 200. Wij pakken dit traject graag met u op.

Trouwlocatie

Op Parklocatie De Jaargetijden kunt u ook trouwen. Dat kan in de prachtige omgeving van Restaurant 10, in de chique omgeving van het Grand Café of buiten met uitzicht over het idyllische park met haar vijvers. Indien u besluit om bij ons te trouwen, regelen wij ook de aanmelding bij de gemeente Enschede. Wij begeleiden u graag tijdens de hectische voorbereiding.

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Jaargetijden – Enschede

Parkweg 49
7513 CN, Enschede
info@dejaargetijden.nl
http://www.dejaargetijden.nl/huwelijk.html
053 4313144

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
maandag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×