Trouwlocatie Kasteel Duurstede – Wijk bij Duurstede

Jullie zijn op zoek naar dé perfecte trouwlocatie voor jullie bruiloft en eigenlijk staat trouwen in een kasteel hoog op jullie wensenlijst. Een van de mooiste locaties volgens ons is het kasteel bij Wijk bij Duurstede, Kasteel Duurstede. Naast dat het een prachtige locatie is voor een huwelijksvoltrekking, hebben wij hier heel positieve ervaringen met fantastische bruiloften en feesten.

Trouwen bij Kasteel Duurstede

Kasteel Duurstede ligt op een eilandje en is één van de oudste kastelen van Nederland. Tijdens jullie trouwdag is het kasteeleiland exclusief tot jullie beschikking. Daarnaast is het kasteel een officiële trouwlocatie, waardoor het ja-woord hier ook echt geldt! Wanneer jullie kiezen voor Kasteel Duurstede als trouwlocatie zijn er vele opties mogelijk. De ceremonie kan zowel binnen als buiten plaatsvinden, ook het schieten van de foto’s is geen enkel probleem in deze prachtige omgeving en wat betreft het avondeten kan het alle kanten op.

Ceremonie

Het kasteel beschikt over prachtige en authentieke zalen waar de ceremonie gehouden kan worden. Willen jullie liever buiten trouwen? Dat kan ook! Op het kasteeleiland staat een schattig prieel waar de ceremonie plaats kan vinden. Je kunt daardoor alle kanten op met deze locatie.

De mogelijkheden na de ceremonie

Na het ja-woord en alle foto’s met de gasten is het tijd voor de receptie, het diner en een knalfeest. Jullie hoeven geen andere locatie te zoeken voor het tweede deel van jullie bruiloft, alles is mogelijk. Het is mogelijk om informeel te eten met bijvoorbeeld een barbecue of een buffet, maar het is natuurlijk ook mogelijk om aan vooraf samengestelde tafels te dineren.

Knalfeest met een passende DJ 

Hier komen wij van SKYFLY in actie. Een professionele en passende bruiloft DJ is het halve werk voor een geslaagd bruiloftsfeest. Wij zorgen voor een DJ die aansluit bij jullie muziekwensen voor het feest door middel van een persoonlijk gesprek. In het gesprek bespreken jullie samen met de DJ uitvoerig alle (muziek) wensen. Daarnaast zorgen wij tijdens jullie grote dag voor een back-up DJ, zodat jullie op de dag zelf alleen maar hoeven te genieten.

Locatie voor de bruiloft

Een kasteelbruiloft bij trouwlocatie Kasteel Duurstede is een dag om nooit te vergeten, waarbij de gehele dag op één locatie plaats kan vinden. Is dit niet dé trouwlocatie voor jullie? Dan kunnen jullie altijd een andere locatie uitzoeken. SKYFLY maakt er altijd een feest van, ongeacht de locatie!

Willen jullie graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van SKYFLY? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Trouwlocatie Kasteel Duurstede – Wijk bij Duurstede

Langs de Wal 5 - 7
3961 AB , Wijk bij Duurstede
info@kasteelduurstede.nl
http://kasteelduurstede.nl/huwelijk/

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
donderdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×