Kasteel Ter Horst – Loenen

Ben jij nog op zoek naar een geschikte trouwlocatie? Wij van SKYFLY kunnen u Kasteel Ter Horst in Loenen aanbevelen. Het is een mooie locatie waar wij onze DJ’s zeer goede ervaringen mee hebben. Natuurlijk ben je ook vrij om een andere locatie uit te zoeken!

EEN SPROOKJE KOMT UIT…

Het is de droom van veel aanstaande bruidsparen. Trouwen in een romantische, sprookjesachtige omgeving. Kasteel ter Horst is daarvoor de perfecte plek. Bij ons is veel mogelijk. Je kunt trouwen in onze prachtige trouwzaal  of in de kapel, waar je ook de kerkelijke inzegening van het huwelijk kunt laten plaatsvinden. En wil je aansluitend een lichte lunch, een uitgebreide koffietafel of een high-tea? Geen probleem. Wij regelen het en zorgen ervoor dat jullie én jullie gasten een geweldige en zorgeloze dag hebben op ons Gelders Kasteel. We nodigen je van harte uit om een keer te komen kijken. We weten zeker dat je je hart verliest aan deze prachtige, historische, plek.

Burgerlijk & Kerkelijk Huwelijk

Zowel het officiële burgerlijke huwelijk als ook een kerkelijke inzegening zijn bij ons mogelijk. Elke woensdag van 17.00 uur tot 18.30 uur bent U van harte welkom op Kasteel Ter Horst om de trouwzaal, de kapel en de rest van onze locatie vrijblijvend te bezichtigen. Een afspraak is hiervoor niet nodig. Voor een afwijkend tijdstip vooraf graag even contact met ons opnemen.

Receptie & Feest

Een receptie of feest in onze kasteeltuinen in Uw eigen beheer is vanaf 2012 mogelijk.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Kasteel Ter Horst – Loenen

Hoofdweg 74
7371 AK, Loenen
v
055-505 1888

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
zondag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×