Klooster Noordwijk – Noordwijk

De DJ’s van SKYFLY hebben al meerdere bruiloften bijgewoond bij Klooster Noordwijk. Het is een bijzondere locatie, waar onze DJ’s goede ervaringen mee hebben. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je gebonden bent aan deze of een andere locatie. Wij maken overal een feestje, welke locatie je daar ook voor kiest.

Trouwen bij Klooster Noordwijk

Een huwelijk, bruiloft of jubileum vieren in de mooie locatie de Kapel en Kerk aan Zee in Noordwijk is iets bijzonders. De op zo’n 100 meter van het strand gelegen historische Kapel aan Zee biedt de vertrouwde traditioneel kerkelijke sfeer, maar kan geheel naar jullie wensen worden aangepast. De aangebouwde Kerk aan Zee is ingericht met topdesign meubelen en verlichting van onder andere Klooster, Piet Boon en Brand & Van Egmond. De mogelijkheden zijn eindeloos, ook voor mensen die niet kerkelijk willen trouwen.

Trouwen op het strand van Noordwijk aan Zee

Ook zijn verschillende delen van de huwelijksceremonie te realiseren op het strand aan zee. Klooster heeft verschillende samenwerkingen met partners om deze bijzondere trouwdag geheel naar wens in te vullen zodat verschillende onderdelen zoals de trouwerij, diner en het feest ook op het strand plaats kunnen vinden. Interesse in trouwen op het strand van Noordwijk aan Zee? Neem contact op voor alle mogelijkheden!

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Klooster Noordwijk – Noordwijk

Hoofdstraat 96
contact@kloosterinfo.com
http://kloosterevenementen.nl
071 - 36 109 30

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
vrijdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×