Landgoed Hotel Vennendal – Nunspeet

Landgoedhotel Vennendal – Officiële trouwlocatie op een landgoed. Verscholen in de bossen en toch op loopafstand van het NS station Nunspeet ligt Landgoedhotel Vennendal. Een prachtig en sfeervol 4-sterren hotel dat niet alleen bijzonder onderdak biedt aan liefhebbers van eeuwenoude bossen, zandverstuivingen en heidevelden, maar ook de perfecte plek is om uw mooiste dag van begin tot eind te beleven; intiem vanaf 10 personen of groots tot 500 personen. Het landgoedhotel is een officiële trouwlocatie.

Een sprookjesachtige huwelijksvoltrekking op het landgoed in de Wintertuin van ‘Inn ‘t Bos’, een grootse receptie in het hotel met bruidstaart en champagnetoren in de sfeervolle Zomerzaal, een diner in ons restaurant en een spetterend feest in de Herfstzalen, het kan allemaal! Rondom het hotel zijn prachtige terrassen met op de achtergrond de idyllische vennen. Na een mooie dag is het heerlijk nagenieten in onze Schotse pub met open haard.

Het romantische hotel beschikt over 80 hotelkamers, een aantal lodges voor uw gasten en voor u een eigen bruidssuite met open haard en bubbelbad. Er zijn oneindig veel mogelijkheden voor bruidsparen; een spectaculair diner of thema-buffet in één van de sfeervolle ruimtes, een romantische wedding tea. Kitchen en Bar de Oltimer biedt gelegenheid voor wat meer intiemere feestjes met een buitenterras waar wij vanaf de Zuid-Afrikaanse braai barbecues en grillbuffetten serveren. Schitterend gelegen op een natuurlijke heuvel met uitzicht op de Engelse landschapstuin, wordt met plezier onze pagodetent opgezet met een capaciteit van meer dan 100 personen voor een geweldig buitenfeest. Landgoed Hotel Vennendal Vennenpad 5 8072 PX Nunspeet tel. 0341-261016 Voor meer informatie kijk op www.sandton.eu

Bekijk hier de SKYFLY.nl bruiloft DJ folder

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!


Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
donderdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×