Landgoed Huis de Voorst – Eefde

Nog op zoek naar een prestigieuze locatie voor jouw bruiloft? SKYFLY heeft uitstekende ervaringen met Landgoed Huis de Voorst. De prachtige zalen en adembenemende omgeving maakt dat we hier al vele trouwerijen hebben bijgewoond. Liever zelf verder zoeken? Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Landgoed “Huis De Voorst” kent qua bruiloften & trouwen een unieke combinatie: de huwelijksvoltrekking, kerkelijke inzegening, receptie, diner en het feest kunnen allemaal in het landpaleis/kasteel plaatsvinden. U hoeft zich geen zorgen te maken over het verplaatsten van uw gasten van de ene naar de andere plek. Geen gereis. Geen stress. Alleen genieten.

De gemoedelijke sfeer en de warme uitstraling van het interieur geven een zeer persoonlijke huiselijke ambiance. “Huis De Voorst” heeft diverse sfeervolle zalen, zoals de Koningskamer met zijn open haard en uitzicht op de achtertuinen.

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Landgoed Huis de Voorst – Eefde

Binnenweg 10
7211 MA , Eefde
info@huisdevoorst.nl
http://www.huisdevoorst.nl
0575-545454

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
maandag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×