Landgoed Ulvenhart – Ulvenhout

Nog geen geschikte trouwlocatie voor uw bruiloft? SKYFLY raadt u Landgoed Ulvenhart in Ulvenhout sterk aan! Een van de prachtigste locaties waar wij graag komen. Is dit toch niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan nog even verder want waar je ook voor kiest, wij komen met alle plezier langs.

Trouwen bij Landgoed Ulvenhart

Landgoed Ulvenhart is een locatie om ‘ja’ tegen te zeggen. Niet alleen huwelijk kan hier voltrokken worden, ook voor de receptie en het feest vormt het landgoed een schitterend decor. U kunt kiezen voor een van de historische gebouwen of (als het weer dat toestaat) een bruiloft in de open lucht. Al uw wensen worden tot in de puntjes uitgevoerd en onze eigen kok kan zowel feestelijke hapjes als een voortreffelijk diner voor u verzorgen. Bovendien kunnen de bruiloftgasten aan het einde van de dag heerlijk blijven overnachten. U hoeft dus nergens omkijken naar te hebben.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Landgoed Ulvenhart – Ulvenhout

Heistraat 16
4858 RL , Ulvenhout
http://www.ulvenhart.nl/
076 – 561 60 89

Onze klanten aan het woord

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
donderdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×