Lutke Hulscher – Zenderen

Ben jij nog op zoek naar een geschikte trouwlocatie? Wij van SKYFLY kunnen u het Lutke Hulscher in Zenderen aanbevelen. Het is een prachtige locatie waar wij onze DJ’s zeer goede ervaringen mee hebben. Natuurlijk ben je ook vrij om een andere locatie uit te zoeken!

Trouwen bij Lutke Hulscher

Wilt u uw bruiloft op een bijzondere manier gaan vieren, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis om voor u een originele Twentse bruiloft te verzorgen. Graag ontvangen wij u op onze eeuwenoude Twentse boerenhoeve Lutke Hulscher, die al in 1353 wordt genoemd. Voor u en uw gasten begint de dag bij ons met een authentieke Twentse lunch, waarna we u als bruidspaar in onze antieke koets naar het gemeentehuis en/of de kerk brengen voor de trouwplechtigheid. Uw gasten gaan met u mee in de comfortabele, tochtvrije en zo nodig verwarmde huifkar Daarna gaat u samen met uw gasten op weg langs Erven en Sagenroutes, u bent immers niet bang voor witte wieven en heksen. Onderweg bezoekt u de museumboerderij in Hertme, een ideale plek om de bruidstaart aan te snijden. Weer terug bij Lutke Hulscher wacht u een verrukkelijk feestmaal wat wij in overleg met u hebben samengesteld. Onze keukenbrigade staat garant voor uitgelezen Twentse Gastronomie voor u en uw gasten. Voor het eventuele avondfeest is onze boerendeel de plek voor een sfeervolle dan wel spetterende party voor een gezelschap van max. 250 personen. Natuurlijk vergeten we niet om tijd te maken voor uw trouwfoto’s van uw speciale dag. In overleg met u gaan we daarvoor naar het openluchttheater in Hertme of een stukje ongerepte natuur op het landgoed Weleveld. Uiteraard met de koets.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Lutke Hulscher – Zenderen

Hertmerweg 45A
7625 RH, Zenderen
info@lutkehulscher.nl
http://www.lutkehulscher.nl/
074-2671424

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
donderdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×