Maxima Hotels Jan van Scorel – Schoorl

Ben jij nog op zoek naar een mooie trouwlocatie? Wij van SKYFLY kunnen u Maxima Hotels Jan van Scorel in Schoorl aanbevelen. Het is een mooie locatie waar wij onze DJ’s zeer goede ervaringen mee hebben. Natuurlijk ben je ook vrij om een andere locatie uit te zoeken!

Trouwen bij Maxima Hotels

Heeft u de liefde van uw leven gevonden? Dan is er niets romantischer dan trouwen aan de kust. Kiest u voor een groot trouwfeest of voor een intiem etentje met alleen uw allerbeste vrienden? Trouwt u in de zomer, of bent u liever een winterbruid? Hoe u het ook wilt doen, Hotel Jan van Scorel is de perfectie locatie voor uw trouwfeest aan de kust! Het team van Jan van Scorel in Schoorl zorgt ervoor dat het een fantastisch trouwfeest wordt!

Genieten van een heerlijk diner met familie en vrienden…

Strak geregisseerd en perfect gepresenteerd serveren onze medewerkers een culinair diner in onze prachtig gelegen tuinzaal. Op basis van uw persoonlijke voorkeur serveren wij een buffet of diner naar wens voor een onvergetelijk trouwdiner.

Slapen met het geluid van de ruisende duinen…

Na zo’n lange dag met familie en vrienden, nog niet naar huis willen gaan. Dan is daar natuurlijk het Hotel Jan van Scorel om nog heerlijk na te genieten op een luxe hotelkamer. Het hotel beschikt over 86 kamers voor uw gasten. Voor het bruidspaar reserveren wij natuurlijk onze mooiste kamer, de bruidssuite! Als u kiest voor een trouwfeest locaties aan de kust… Bij Hotel Jan van Scorel bieden wij graag ons bruidsarrangement aan als huwelijkscadeau!

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Maxima Hotels Jan van Scorel – Schoorl

Heereweg 89
1871 ED, Schoorl
info@hoteljanvanscorel.nl
http://www.hoteljanvanscorel.nl/
072 5094444

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
maandag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×