Reimink – Lemelerveld

Ben jij nog op zoek naar een geschikte trouwlocatie? Wij van SKYFLY kunnen u Reimink in Lemelerveld aanbevelen. Het is een mooie locatie waar wij onze DJ’s zeer goede ervaringen mee hebben. Natuurlijk ben je ook vrij om een andere locatie uit te zoeken!

Trouwen bij Reimink

Uw bruiloft is uniek en daar zijn we ons van bewust! Wij luisteren daarom goed naar uw wensen om uw perfecte huwelijksfeest te kunnen realiseren. We kunnen adviseren bij onder andere de muzikale invulling of het vervoer tijdens het huwelijk. Onze originele ideeën bieden een extra dimensie aan uw feest.

Reimink doet er alles aan om uw huwelijksfeest tot in de kleinste puntjes goed te laten verlopen, met persoonlijke aandacht, attente bediening en de juiste zaalindeling, zodat u zich thuis voelt bij ons. Op loopafstand bevindt zich ´t Hofje van Buisman, een sfeervol oud kerkje, en officiële trouwlocatie van de gemeente Dalfsen.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Reimink – Lemelerveld

Dorpsstraat 2
8152 BL , Lemelerveld
info@reimink.com
http://www.reimink.com/
0572-371262

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
zondag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×