Restaurant Blinkers – Castricum

Nog geen geschikte trouwlocatie voor uw bruiloft? SKYFLY raadt u Restaurant Blinkers in Castricum sterk aan! Een van de mooiste locaties waar wij graag komen. Is dit toch niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan nog even verder want waar je ook voor kiest, wij komen met alle plezier langs.

Trouwen bij Restaurant Blinkers

Romantiek pal aan het strand omgeven door de kleur van de liefde, dat kan alleen bij Blinckers. Uw huwelijk aan de kust kunnen wij verzorgen vanaf onze eigen in rood en wit uitgevoerde bruidstaart tot aan een spetterende feestavond. Hiervoor hebben wij diverse arrangementen voor u samengesteld met een all-in prijs zodat u vooraf exact weet wat uw bruiloft u gaat kosten. Bovendien helpen we u graag met de organisatie van de hele dag naar uw wensen. Onze weddingplanner kan jullie van begin tot eind begeleiden in de organisatie, heeft creatieve ideeën en is van alle mogelijkheden op de hoogte.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Restaurant Blinkers – Castricum

Zeeweg 45
1901 NZ , Castricum
http://www.restaurantblinckers.nl/
0251 671300

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
donderdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×