Restaurant Rootz – Den Haag

Ben jij nog op zoek naar een geschikte trouwlocatie? Wij van SKYFLY kunnen u Restaurant Rootz aanbevelen. Het is een mooie locatie waar wij onze DJ’s positieve ervaringen mee hebben. Natuurlijk ben je ook vrij om een andere locatie uit te zoeken!

Trouwen bij Restaurant Rootz

Uw bruiloft vieren in Rootz at the Harbour? Het kan allemaal, we verzorgen graag uw speciale dag voor u. Op onze eerste etage hebben wij verschillende mogelijkheden. Zo hebben wij een aparte ruimte beschikbaar voor een diner tot 46 personen. Een aparte borrelruimte welke geschikt is voor gezelschappen tot 60 personen. Ook hebben wij daar nog een receptie/ feestruimte beschikbaar voor gezelschappen tot 300 personen en kunnen wij in totaal aan 700 personen ruimte bieden. Wilt u een receptie, diner, buffet en/of feest organiseren? Het kan bij ons! Elk van deze gelegenheden kan geheel naar uw wensen en behoeften worden ingevuld. Met onze jarenlange ervaring en gastvrije en professionele service maken wij van uw bruiloft een bijzondere en onvergetelijke dag!

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Restaurant Rootz – Den Haag

Grote Marktstraat 14
2511 BJ , Den Haag
http://www.rootz.nl/
070 363 9988

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
zondag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×