Sportschloss Velen – Velen (Duitsland)

Ben jij nog op zoek naar een geschikte trouwlocatie? Wij van SKYFLY kunnen u Sportschloss Velen aanbevelen. Het is een mooie locatie waar wij onze DJ’s zeer goede ervaringen mee hebben. Natuurlijk ben je ook vrij om een andere locatie uit te zoeken!

Trouwen bij Sportschloss Velen

Ons 4-sterren-superior-hotel biedt uitstekende faciliteiten, excellente service en een unieke historische sfeer. Het is het ideale kader voor een ontspannende korte vakantie, een sportief-en actief weekend of Uw sprookjesachtige trouwfeest. Als vergader-hotel is het SportSchloss Velen een van de beste adressen in Duitsland.

Een verblijf in het SportSchloss Velen- rijk aan belevenissen, ontspannend en weldoend! Heeft u plannen voor een feest, bijvoorbeeld naar aanleiding van een verjaardag of een jubileum? Of zoekt u de geschikte setting voor een bedrijfsfeest? Het SportSchloss Velen zal u met de uitmuntende keuken, stijlvolle ambiance en attente service enthousiasmeren! Voor alle soorten feesten en banketten kunnen er bijna geen mooiere locaties zijn dan het slot of de Orangerie.

Dat het sprookjesslot van het Münsterland een plaats is om verliefd op te worden, zal iedereen die hier ooit is geweest, bevestigen. Het is echter ook een plaats voor allen die al verliefd zijn – en elkaar het jawoord op een romantisch sprookjeshuwelijk willen geven. Zowel voor de burgerlijke als kerkelijke huwelijksinzegening beschikken wij over gepaste ruimten. Het aansluitende huwelijksfeest wordt in SportSchloss Velen een onvergetelijke belevenis. Maar ook voor uw Seminar of vergadering kunt u perfect terecht bij Sportschloss Velen in Duitsland.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Sportschloss Velen – Velen (Duitsland)

Schlossplatz 1 D
46342, Velen
http://www.sportschlossvelen.de/nl/home
+4928632030

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
donderdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×