Strandclub Zwoel – Hoek van Holland

Nog geen geschikte trouwlocatie voor uw bruiloft? SKYFLY raadt u Standclub Zwoel in de Hoek van Holland sterk aan! Een van de meest romantische locaties waar wij graag komen. Is dit toch niet helemaal wat je zoekt? Kijk dan nog even verder want waar je ook voor kiest, wij komen met alle plezier langs.

Trouwen bij Strandclub Zwoel

Een strandhuwelijk is de droom van velen. Zwoel kan deze droom werkelijkheid laten worden. Met een jaarrond ontheffing als huis der gemeente, kunt u bij Zwoel tot bijna 30m diep het strand in het huwelijk treden. De entourage een aankleding van Zwoel in combinatie met het oogmerk voor service, kwaliteit en luxe maakt de locatie tot een gewilde plek voor menig bruidspaar. Jaarlijks vinden bij Zwoel tientallen huwelijken plaats welke allen op maat zijn gemaakt naar specifieke wensen. Zo is de diversiteit van het keukenaanbod, de aankledingsmogelijkheden, de dagindeling en unieke toevoegingen, enorm. Een aangenaam onderdeel van het aanbod van Zwoel is het door ons in het leven geroepen “eerlijk ondernemen” keurmerk. Zwoel rekent geen zaal of locatiekosten en laat u alleen betalen voor dat wat uw gasten verbruiken. Een Zwoel bruiloft is een dag om nooit te vergeten.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Strandclub Zwoel – Hoek van Holland

Zeekant 57
3151 HW , Hoek van Holland
info@strandclubzwoel.nl
http://www.strandclubzwoel.nl
0174-310095

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
zondag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×