Strandpaviljoen Vught – Vught

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Strandpaviljoen Vught. Een prachtige locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Trouwen bij Strandpaviljoen Vught

´t Strandpaviljoen heeft in de afgelopen jaren naam gemaakt als de ideale locatie voor bruiloften. De aanwezigheid van 3 verschillende ruimtes, ieder met zijn eigen aankleding en uitstraling, maakt het mogelijk om voor elk onderdeel van uw huwelijksdag een ideale ruimte te gebruiken. Aangepast aan setteing en capaciteit. Zo zal de ruimte nooit te groot of te klein zijn. Wisselingen van deze ruimtes zorgen voor een perfect verloop van de verschillende onderdelen van uw feestdag. De ligging, aan de ene kant de bosrand van Vught en aan de andere kant het prachtig gelegen terras met uitzicht over het water van de IJzeren Man, maken deze locatie uniek.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Strandpaviljoen Vught – Vught

Boslaan 45
5263 NX , Vught
http://www.strandpaviljoenvught.nl/
073-6566113

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
zondag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×