The Lighthouse – Amsterdam

Wij van SKYFLY hebben al vele trouwerijen gevierd op The Lighthouse in Amsterdam, en kunnen deze locatie dan ook ten zeerste aanbevelen. Heb je zelf een andere locatie gevonden? Geen probleem! Uiteraard komen wij ook daar graag een feestje vieren.

Trouwen bij The Lighthouse

Trouwen op onze zeilschepen en uw feest in The Lighthouse Wilt u een top Trouwdag meemaken? Dan bent u bij harbourclub The Lighthouse aan het goede adres. Aan de steigers naast ons terras liggen onze zeilschepen “De Utrecht”, “De Egelantier” (50)en “De Rederijker”(60), zeilende klassiekers van topklasse.

Zodra u aan boord komt, stapt u in de rijke Nederlandse scheepvaarthistorie. De schepen zijn door de gemeente Muiden (alle 3 schepen) en Stadsdeel Oost (Rederijker) aangewezen als officiële trouwlocatie. De ambtenaar van de Burgerlijke Stand komt aan boord om de plechtigheid te voltrekken. Op zo’n intieme plaats klinkt uw ja-woord toch het allermooist? Een groot voordeel van trouwen aan boord is dat u alles op een volstrekt unieke locatie houdt en de organisatie in onze handen legt. Dat scheelt u een hoop geregel, zodat u volop kunt genieten van de dag dat u in het huwelijksbootje stapt.

Uw trouwdag is de mooiste dag van uw leven? Waarom zou u die dan niet vieren op de leukste locaties van Nederland? Onze schepen zijn, in combinatie met the Harbourclub The Lighthouse perfect voor uw trouwerij. De romantische sfeer en intimiteit van de schepen maken er een dag van die niemand meer zal vergeten. Wanneer het tijd wordt voor een spetterend feest, leggen we aan bij de steigers van onze eigen harbourclub the Lighthouse. Hier ontvangt u uw avondgasten en kan het feest beginnen. Trouwen op de schepen van Muider Compagnie en het feest in The Lighthouse maakt van uw trouwdag een unieke gebeurtenis.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

The Lighthouse – Amsterdam

Krijn Taconiskade 432
1087 HW , Amsterdam
info@thelighthouse.nl
http://www.thelighthouse.nl/
020 7508395

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
zondag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×