Tsjerke – Terherne

De DJ’s van SKYFLY hebben al meerdere feestjes gevierd op Tsjerke in Terherne. Het is een bijzondere locatie, waar onze DJ’s goede ervaringen mee hebben. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je gebonden bent aan deze of een andere locatie. Wij maken overal een feestje, welke locatie je daar ook voor kiest.

Veel mensen willen tegenwoordig een traditionele huwelijksdag. Trouwen ín een kerk, maar niet vóór de kerk. Dat kan! Tsjerke biedt u een unieke trouwlocatie. Geen modern stadhuis of onaantrekkelijke grote kathedraal, maar een romantisch, landelijk gelegen, wit kerkje. Tsjerke heeft een schitterende tuin aan het water, waaromheen meer dan 100 soorten wit bloeiende heesters en planten groeien en grote witte parasols en wit tuinmeubilair staan. Het interieur van de Tsjerke is romantisch wit en niet meer kerkelijk. Tsjerke ligt in het idyllische dorpje Terherne, waar de trouwkerk, de receptietuin, huwelijkssteiger, de tweede dinerkerk, honymoonsuite, feestboerderij en de mogelijkheden voor overnachting (voor de gasten) centraal bij elkaar liggen.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Tsjerke – Terherne

Buorren 46
8493 LG, Terherne
info@tsjerke.nl
http://trouwenindefriesemeren.nl/
0566 653755

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
vrijdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Remy, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×