Willibrordhaeghe – Deurne

Ben jij nog op zoek naar een geschikte trouwlocatie? Wij van SKYFLY kunnen u Willibrordhaeghe in Deurne aanraden. Het is een bijzondere locatie waar wij onze DJ’s zeer goede ervaringen mee hebben. Natuurlijk ben je ook vrij om een andere locatie uit te zoeken!

Huwelijk bij Willibrordhaeghe

Wij verzorgen graag de dag van uw leven! Bij ons kunt u genieten van optimale gastvrijheid, persoonlijke service en viersterren comfort in de eigentijdse ambiance van een voormalig kloostercomplex. Het prachtige landgoed waarop Willibrordhaeghe is gelegen en de mooie binnentuin geven een extra dimensie aan uw trouwdag.

Willibrordhaeghe is sinds 2005 een officiële trouwlocatie van de gemeente Deurne. Het is dus mogelijk om uw huwelijksvoltrekking in onze sfeervolle locatie te laten plaatsvinden. U kunt ervoor kiezen het huwelijk te laten voltrekken in onze trouwzaal, de multifunctionele kapel of buiten in ons fraaie landschapspark. Wij denken graag met u mee!

De combinatie van het sluiten van een wettelijk huwelijk of het vastleggen van partnerschap, de eventuele kerkelijke inzegening en aansluitend de receptie, een gastronomisch diner en feestavond verzorgen wij graag voor u op maat onder één dak.

Na een prachtige huwelijksdag en een geslaagde feestavond hoeft u niet naar huis, want u blijft natuurlijk slapen op onze kosten. Wij bieden u de overnachting in onze romantische bruidssuite voorzien van bubbelbad en kingsize bed met sterrenhemel graag aan!

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

Willibrordhaeghe – Deurne

Vlierdenseweg 109
5753 AC, Deurne
info@willibrordhaeghe.nl
http://www.willibrordhaeghe.nl/
0493 354741

Onze klanten aan het woord

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
woensdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×