XO – Haarlem

De DJ’s van SKYFLY hebben al meerdere bruiloften bijgewoond bij XO in Haarlem. Het is een bijzondere locatie, waar onze DJ’s goede ervaringen mee hebben. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je gebonden bent aan deze of een andere locatie. Wij maken overal een feestje, welke locatie je daar ook voor kiest.

Zijn jullie op zoek naar locatie voor jullie bruiloft in Haarlem?

Grand Café XO heeft diverse ruimtes waar jullie met het hele gezelschap de beste dag van jullie leven kunnen organiseren. In een persoonlijk gesprek bespreken wij al jullie wensen en onze mogelijkheden. Vervolgens maken wij een offerte en mailen jullie deze toe. We bespreken alles net zolang, totdat het helemaal naar jullie wens is gemaakt.

XO heeft al enkele keren een trouwceremonie verzorgt op de 1ste etage. In overleg met de gemeente van Haarlem is dit mogelijk. U heeft een schitterend uitzicht over de Grote Markt van zowel de 1ste etage als de zolder. Beide ruimtes zijn apart te reserveren.

 

Heb je vragen? Neem dan direct contact op!

XO – Haarlem

Grote Markt 8
2011 RD , Oude Stad
http://www.xo-haarlem.nl/
023 5511350

Heldere all-in prijzen

Benieuwd naar de prijzen voor jouw feest? Klik hier om te kijken waarop onze all in prijzen gebaseerd zijn en vraag eenvoudig een offerte op maat aan.

Bekijk prijzen
Persoonlijke kennismaking
Altijd reserve DJ's
Persoonlijk contact met DJ
Heldere all-in prijzen
DJ's door heel NL
donderdag
1

Hallo! Kan ik je verder helpen?

Ik ben Krystel, ik help je graag verder! Je kunt ons bereiken via:

Nieuw Inloggen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×