fbpx

De Havixhorst

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met De Havixhorst. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
De Havixhorst
Schiphorsterweg 34-36
7966 AC, De Schiphorst

Bruiloft bij De Havixhorst

Een bruiloft zonder weerga. De (voorlopig) mooiste dag van je leven, mag die ook echt heel bijzonder zijn? Levendig druk of klein en intiem; op Landgoed De Havixhorst vind je de perfecte ruimte, binnen én buiten, in de siertuinen bij het kasteel. Een begrip in heel Midden- en Oost-Nederland; vandaag zijn jullie het middelpunt van dit deftige sprookje.

Onze klanten aan het woord over De Havixhorst

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij De Havixhorst. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Heleen en Nico

10-08-2022

Zeer tevreden over het contact via Skyfly. Komen gemaakte afspraken zeker na. We hadden een top avond en een top DJ. Zeker aan te raden.!
10 / 10

Anton en Linda

26-04-2019

Bruiloft

We zijn zeer tevreden!
8.0 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan