fbpx

Van der Valk Hotel Emmen

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Van der Valk Hotel Emmen. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Van der Valk Hotel Emmen
Verlengde Herendijk 50
7833 JD, Nieuw-Amsterdam

Bruiloft bij Van der Valk Hotel Emmen

Iedereen is anders en juist daarom is het organiseren van een bruiloft maatwerk. Bij Van der Valk Hotel Emmen stemmen ze jullie grote dag helemaal af op jullie persoonlijke wensen, smaak en budget. Het verzorgen van een bruiloft is een specialiteit van Hotel Emmen. Jullie bruiloft behoort tot één van de mooiste dagen van jullie leven en daarom besteden ze hier alle zorg en aandacht aan. Hotel Emmen heeft alle kennis en ervaring in huis om uw dag tot in de puntjes te verzorgen.

Onze klanten aan het woord over Van der Valk Hotel Emmen

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Van der Valk Hotel Emmen. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Marieke en Tom

17-05-2019

Bruiloft

Super alles geregeld. Jammer dat Snappshot niet werkte op de DJ Booth, maar het feest was daarom niet minder!
10 / 10

Jessica en Branco

22-02-2019

Bruiloft

Wij hebben een super mooie bruiloft gehad door jullie! De sparklers en de confetti maakte het helemaal af!
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan