fbpx

Brasserie De Voorst

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Brasserie De Voorst. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Brasserie De Voorst
Leemringweg 29
8317 RD, Kraggenburg

Bruiloft bij Brasserie De Voorst

NOG IN TE VULLEN

Brasserie De Voorst staat garant voor veel plezier en gezelligheid. Midden in het Voorsterbos, met eigen speeltuin en midgetgolfbaan, is dit de ideale locatie om jouw feest te organiseren. Wij hebben diverse zalen voor een verschillend aantal personen. We bieden zowel buffetten als lunch en diner aan en het gebruik van de speeltuin is inbegrepen. Daarnaast hebben we in twee van de drie zalen een bar voor veel gezelligheid! Heb jij ook wat te vieren? Neem een kijkje op onze website: www.brasseriedevoorst.nl Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor heerlijke burgers, saté, maar ook pannenkoeken en vele andere lunch- en dinergerechten.

Onze klanten aan het woord over Brasserie De Voorst

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Brasserie De Voorst. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Helaas hebben we voor deze locatie nog geen review ontvangen. Heb je specifieke vragen of wil je meer informatie over deze feestlocatie? Neem dan contact met ons op.

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan