fbpx

De Bronckhorst Hoeve

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met De Bronckhorst Hoeve. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
De Bronckhorst Hoeve
Bronkhorsterweg 1
6971 JA, Brummen

Bruiloft bij De Bronckhorst Hoeve

Jullie huwelijksdag moet een memorabele dag zijn. En daar past natuurlijk een originele trouwlocatie bij! Hoe romantisch is het om het “JA woord” te geven op een mooie, en unieke trouwlocatie in de appelboomgaard van de Bronckgaerd. De locatie biedt een uniek uitzicht over de uitgestrekte weilanden. De uitbundig bloeiende tuin en de prachtige omgeving zijn een prachtig decor voor jullie trouwfoto’s. Dit maakt De Bronckhorst Hoeve een mooie en unieke trouwlocatie.

Onze klanten aan het woord over De Bronckhorst Hoeve

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij De Bronckhorst Hoeve. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Melissa en Noury

04-07-2023

Voor onze bruiloft waren we op zoek naar een DJ die de avond goed kon afsluiten. Zo kwamen we terecht bij SKYFLY. Vanaf het begin verliep het contact met SKYFLY heel erg fijn en prettig. Marthe reageerde snel op vragen...
10 / 10

Sander en Romy

20-09-2019

Bruiloft

We hebben een geweldig feest gehad op onze bruiloft! De dansvloer is op geen moment leeg geweest en iedereen heeft het enorm naar z’n zin gehad! Kortom we kijken terug op een erg geslaagd feestje! We hebben genoten!
9.3 / 10

Vera en Jeroen

29-05-2019

Bruiloft

Wij hebben een topfeestje gehad met dank aan DJ Michel van Skyfly! Onze eerste kennismaking met Remy was al erg prettig. Professioneel, goed voorbereid en op al onze vragen antwoord. Voor de bruiloft hebben we kennis gemaakt met Michel, die...
8.7 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan