fbpx

De Meesterproef

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met De Meesterproef. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
De Meesterproef
Waalbandijk 14
6541 AJ, Nijmegen

Bruiloft bij De Meesterproef

De mooiste dag van jullie leven vieren in een unieke, sfeervolle wijze? Dan ben je bij de Meesterproef op het goede adres. Zij zijn dé eigentijdse, industriële trouwlocatie van Nijmegen en kunnen jullie bruiloft van A tot Z verzorgen.

Onze klanten aan het woord over De Meesterproef

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij De Meesterproef. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Esther en Wouter

20-09-2022

Hi Chris, Dank je wel, we zijn inderdaad aan het nagenieten van onze mooie dag! DJ Niels heeft er een mooi feest van gemaakt, iedereen had zich vermaakt en werd er ook veel gebruik gemaakt van de app Snappshot! Echter...
8.7 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan