fbpx

Fort Lent

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Fort Lent. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Fort Lent
Bemmelsedijk 4
6663 KZ, Nijmegen

Bruiloft bij Fort Lent

Naast een officiële trouwlocatie is Fort Lent ook een feestelijke locatie voor alle bruiloftsfestiviteiten. Elk hoogtepunt van deze bijzondere dag is bij hier op zijn plek. De trouwceremonie, lunch met familie en vrienden, receptie, bruiloftsdiner en ‘s avonds een grandioos bruiloftsfeest! Hier regelen werkelijk alles. Ook de overnachting voor jullie en jullie gasten en het vervoer daar naartoe.

Onze klanten aan het woord over Fort Lent

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Fort Lent. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Ramses en Lottie

28-05-2022

Jorn heeft er echt een feestje van gemaakt, hij was erg relaxt en het contact met hem was ook erg goed.
10 / 10

de Rolf groep - Paul van Vliet

13-12-2019

Bedrijfsfeest

Een geweldige feestavond met 200 man, waarbij DJ Peter minstens 80% op de dansvloer wist te houden! Goede afwisselende muziekkeuze en een sfeervolle lichtshow. de verlichte dansvloer maakte het feest compleet!
9.3 / 10

Wouter en Carola

07-09-2019

Bruiloft

Zowel de muziek, de licht-show als de LED-vloer hebben voor een schitterende en feestelijke sfeer gezorgd, mede hierdoor is het een onvergetelijke avond! De communicatie met SkyFly was erg prettig en professioneel, wij zijn daarom in de gelegenheid geweest om...
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan