fbpx

Heerlickheijd van Ermelo

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met de Heerlickheijd van Ermelo. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Heerlickheijd van Ermelo
Staringlaan 1
3852 LA, Ermelo

Bruiloft bij Heerlickheijd van Ermelo

De Heerlickheijd van Ermelo is een sfeervolle locatie in de stijl van Chateau de Versailles, het zomerpaleis van de Zonnekoning Louis XIV. Een grandeur die bijna on-Nederlands is. Niet voor niets is deze sprookjesachtige plek dé officiële trouwlocatie van de gemeente Ermelo. De perfecte plaats om te trouwen en de start van jullie leven samen te bezegelen! In de Heerlickheijd van Ermelo kan letterlijk alles: de bruidsmake-up in de eigen beautysalon, de fotoshoot in de prachtig aangelegde Franse tuinen, de trouwplechtigheid in het prieel, het aansnijden van de bruidstaart op het terras, het diner met jullie naasten, een bruisende feestavond en natuurlijk de huwelijksnacht in een romantische bruidssuite. Alles is bespreekbaar.

Onze klanten aan het woord over Heerlickheijd van Ermelo

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Heerlickheijd van Ermelo. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Tamara en Menno

09-06-2023

Wat een geweldige dag hebben we gehad mede dankzij DJ Kevin! De feestavond was een avond om nooit meer te vergeten. DJ Kevin liet alle nummers geweldig goed in elkaar overlopen en draaide de nummers zo dat mensen maar bleven...
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan