fbpx

Hotel - Restaurant De Wolfsberg

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Hotel – Restaurant De Wolfsberg. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Hotel - Restaurant De Wolfsberg
Mooksebaan 12
6562 KB, Groesbeek

Bruiloft bij Hotel - Restaurant De Wolfsberg

Hotel Restaurant De Wolfsberg is een officiële trouwlocatie. Je kunt hier dus daadwerkelijk op locatie trouwen. Heb je altijd al buiten willen trouwen in het bos? De ceremonie kan bijvoorbeeld plaatsvinden in het prieel in de tuin. Ze verzorgen hier een grootse of juist intieme ceremonieopstelling. In de zomer lekker in het zonnetje, in de winter vier jij je winterbruiloft compleet met vachtjes en vuurkorven. Mocht het weer op je trouwdag onverhoopt niet meewerken dan hebben ze ook binnen genoeg unieke mogelijkheden. Na afloop breng je tijdens de receptie een toost uit op jullie huwelijk. Met een ontspannen barbecue, een uitgeserveerd diner of een spetterend trouwfeest met DJ of livemuziek sluit je de avond af. Nog extra lang nagenieten? De volgende dag kun je gezellig samen met je gasten ontbijten om terug te blikken op de mooiste dag van je leven!

Onze klanten aan het woord over Hotel - Restaurant De Wolfsberg

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Hotel - Restaurant De Wolfsberg. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Helaas hebben we voor deze locatie nog geen review ontvangen. Heb je specifieke vragen of wil je meer informatie over deze feestlocatie? Neem dan contact met ons op.

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan