fbpx

Kasteel Café Heeren Dubbel

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Kasteel Café Heeren Dubbel. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Kasteel Café Heeren Dubbel
Hof van Bergh 8
7041 AC, 's-Heerenberg

Bruiloft bij Kasteel Café Heeren Dubbel

Een trouwdag moet bijzonder en perfect zijn. Een dag om nooit te vergeten. Kasteel Café Heeren Dubbel biedt een unieke locatie voor een prachtige bruiloft. Het Kasteel Café is gevestigd op de voorburcht van Kasteel Huis Bergh, dus de slotgracht, ophaalbrug en verdedigingstorens vormen het decor van uw bruiloft. Kasteel Café Heeren Dubbel is vernieuwend, origineel en luistert goed naar de wensen en behoeften van de gasten. Wij proberen een groot gevoel van gastvrijheid te creëren door een warme en informele benadering van onze gasten. Met een flinke dosis creativiteit maken wij van uw bruiloft een uniek feest. Kortom, wij zijn gedreven en enthousiast om uw bruiloft tot een onvergetelijke dag te maken.

Onze klanten aan het woord over Kasteel Café Heeren Dubbel

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Kasteel Café Heeren Dubbel. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Helaas hebben we voor deze locatie nog geen review ontvangen. Heb je specifieke vragen of wil je meer informatie over deze feestlocatie? Neem dan contact met ons op.

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan