fbpx

Kasteel Engelenburg

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Kasteel Engelenburg. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Kasteel Engelenburg
Eerbeekseweg 6
6971 LB, Brummen

Bruiloft bij Kasteel Engelenburg

Kasteel Engelenburg is een officiële trouwlocatie, dit betekend dat jullie je volledige bruiloft hier kunnen houden. In de VIP Serre of in de rozentuin aan de slotgracht leest de ambtenaar van de burgerlijke stand de trouwakte voor. Bij Kasteel Engelenburg kan jullie dag helemaal zijn zoals jullie hem hebben voorgesteld!  Een foto met alle gasten op het bordes, vonkelwijn voor de toost, mooie bloemen, perfecte bediening, heerlijke gerechten tijdens het diner en een spetterend feest met DJ of swingende band.

Onze klanten aan het woord over Kasteel Engelenburg

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Kasteel Engelenburg. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Harry en Silvia

14-03-2020

Bruiloft

Wij hebben een geweldige dag gehad! De avond was echt een feest en heel veel dank aan onze DJ Harold want hij was zeker een aanvulling Echt een aanrader voor anderen Groet, Harry en Silvia
9.3 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan