fbpx

Kasteel Wijenburg

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Kasteel Wijenburg. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Kasteel Wijenburg
Voorstraat 2
4054 MX, Echteld

Bruiloft bij Kasteel Wijenburg

Trouwen in Kasteel Wijenburg is een betoverende ervaring. Stel je voor: een sprookjesachtig kasteel tussen de boomgaarden, helemaal voor jullie. Het kan op Kasteel Wijenburg! Kasteel Wijenburg is een officiële locatie waardoor de gehele dag inclusief huwelijksvoltrekking op het landgoed kan plaatsvinden.

Onze klanten aan het woord over Kasteel Wijenburg

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Kasteel Wijenburg. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Nadine en Frank

14-02-2020

Bruiloft

8.0 / 10

Werner en Derya

30-11-2019

Bruiloft

Ik vond het een geslaagd feest, maar sommigen van de gasten vonden de muziekkeuze teveel hetzelfde. Dat was natuurlijk moeilijk omdat er niet al te veel ‘dans’ gasten waren, maar als ik iets zou mee kunnen geven en als opmerking...
7.3 / 10

Evelijn en Neal

20-09-2019

Bruiloft

Skyfly was voor ons de juiste keuze. Enerzijds goed contact, prettig ontzorgd en professioneel geholpen door het bedrijf. Anderzijds een ge-wel-dige avond gehad met DJ Justin. Wij hebben de bakstenen uit de muur getrokken. Uitstekende uitstraling, goed inzicht in de...
9.3 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan