fbpx

Landgoed Groot Warnsborn

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Landgoed Groot Warnsborn. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Landgoed Groot Warnsborn
Bakenbergseweg 277
6816 VP, Arnhem

Bruiloft bij Landgoed Groot Warnsborn

Het is dé ideale plek voor een bruiloft. Een unieke buitenplaats op een 750 hectare. groot Rijksmonumentaal landgoed op slechts 5 minuten van het centrum van Arnhem.  Van huwelijksvoltrekking tot spetterend feest, alles is mogelijk bij Landgoed Groot Warnsborn. Na afloop is het zelfs mogelijk te blijven overnachten in het eigen hotel.

Onze klanten aan het woord over Landgoed Groot Warnsborn

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Landgoed Groot Warnsborn. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Luuk en Marjolein

03-08-2022

Super leuke DJ! Het was een absoluut knalfeest en hij heeft ook nog eens leuke filmpjes gemaakt vanaf achter de draaitafel! Iedereen met spierpijn naar huis van het dansen!
10 / 10

Marlies en Tom

25-06-2022

leuke show gehad van Niels!
8.7 / 10

Jeffrey en Marieke

04-06-2022

We hebben een super dag gehad, die mooi afgesloten werd met een topfeest dankzij DJ Chris. Flexibele DJ die de sfeer goed aanvoelt en de sfeer er goed in kon brengen.
9.3 / 10

Wytse en Cindy

19-05-2022

Dj Niels was top. Voelt het publiek goed aan en kan zijn muziek daar op aanpassen. Dak ging er vanaf!
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan