fbpx

Landgoed Rhederoord

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Landgoed Rhederoord. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Landgoed Rhederoord
Parkweg 19
6994 CM, De Steeg

Bruiloft bij Landgoed Rhederoord

Jullie bruiloft is misschien wel het belangrijkste feest van jullie leven. Voor deze gelegenheid laat je niets aan het toeval over. Wanneer jullie kiezen voor Landgoed Rhederoord is jullie dag in vertrouwde handen. Zij zijn een officiële trouwlocatie en verzorgen jullie dag tot in de puntjes. Van ceremonie tot feest en overnachting: alles is mogelijk op een locatie!

Onze klanten aan het woord over Landgoed Rhederoord

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Landgoed Rhederoord. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Guy en Iris

01-06-2022

Erg tevreden met hoe skyfly heeft bijgedragen aan het feest tijdens onze bruiloft!
10 / 10

Lennaert en Carmen

13-08-2021

Professionele organisatie die onze bruiloft van entertainment heeft voorzien. Gegeven de wisselende maatregelen die van kracht waren stelde Skyfly zich altijd flexibel op en dacht mee over de beste avondinvulling voor onze bruiloft. Uiteindelijk hebben zij een goede pubquiz georganiseerd...
10 / 10

Sander en Chéline

10-08-2019

Bruiloft

Bedankt Wouter, je hebt er een hartstikke mooi feest van gemaakt! Het was een top feest!
8.7 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan