fbpx

Oranjerie Ruurlo

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Oranjerie Ruurlo. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Oranjerie Ruurlo
Stapeldijk 1
7261 LL, Ruurlo

Bruiloft bij Oranjerie Ruurlo

Trouwen is de bezegeling van jullie liefde voor elkaar, een belofte om voor elkaar te zorgen. Jullie huwelijksdag is dan ook één van de mooiste dagen van jullie leven, waaraan veel zorg en aandacht wordt besteed. Oranjerie Ruurlo neemt jullie graag een stukje zorg uit handen. Ze hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van de meest uiteenlopende feesten en partijen. Dus voor zowel een intiem samenzijn met familie en naaste vrienden als voor een spetterende dag vol feest zijn jullie bij hen aan het juiste adres!

Onze klanten aan het woord over Oranjerie Ruurlo

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Oranjerie Ruurlo. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Maartje en Dylan

12-09-2023

De dj was echt super voelde de mensen aan en wist welke nummers die moest draaien. Ook luisterde hij naar wat wij wilde al met al een topper!!
10 / 10

Nicole en Jeroen

20-05-2022

Zowel de ceremoniemeester als wij hebben het contact als prettig ervaren. Wel is het een aantal keren voorgekomen dat we zelf contact moesten zoeken om achter zaken aan te gaan, en duurde het wat lang voor dingen duidelijk werden. Een...
8.7 / 10

Ramona en Thijs

12-09-2019

Bruiloft

De samenwerking was perfect, zowel de samenwerking met Robin als met DJ Michel waren beiden prettig. Van te voren duidelijke communicatie zodat we zonder zorgen aan onze mooie dag begonnen. Het avondfeest werd verzorgd door DJ Michel, waarbij we van...
10 / 10

Huub en Aaltsje

23-08-2019

Bruiloft

Wij zijn meer dan tevreden over ons feest en de bijdrage van DJ Wouter hierin! Bedankt!!
8.7 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan