fbpx

Stadsvilla Sonsbeek

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Stadsvilla Sonsbeek. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Stadsvilla Sonsbeek
Tellegenlaan 3
6814 BT, Arnhem

Bruiloft bij Stadsvilla Sonsbeek

Een huwelijksdag vraagt om een bijzondere locatie. En die hebben jullie bij deze gevonden! Een feest organiseren op de mooiste plek van Arnhem met uitzicht over de stad zonder de drukte daarvan te ervaren. De compleet gerenoveerde ‘Witte villa’ ingericht met Arnhems Design, is een bijzondere locatie om jullie trouwdag te vieren. Door gebruik te maken van verschillende aangeklede ruimtes zullen jullie en jullie gasten elk moment van de dag versteld staan van de diversiteit van één gebouw.

Onze klanten aan het woord over Stadsvilla Sonsbeek

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Stadsvilla Sonsbeek. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Guido en Helen

01-04-2017

Bruiloft

Alles leuk, goed en prettig feest. We hebben ons zeer goed vermaakt, mooie avond. Prima overleg van begin tot het eind. Jan Willem is een zeer goede DJ en heeft de verzoeknummers en interactie met de gasten super opgepakt. Ook...
10 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan