fbpx

Winselerhof

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Winselerhof. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen

Bruiloft bij Winselerhof

Aan de rand van het prachtige Strijthagerbeekdal, te midden van de natuur, ligt het karaktervolle landgoed Winselerhof. Een unieke trouwlocatie in Zuid-Limburg met een historische ambiance, ongedwongen sfeer en intieme binnenplaats. Een elegante locatie voor het vieren van een onvergetelijke huwelijksdag.

Winselerhof beschikt over 49 hotelkamers, 2 restaurants en 3 karakteristieke zalen met een capaciteit tot 250 personen. Bij mooi weer lenen de binnenplaats en de talloze plekjes op het natuurrijke landgoed zich uitstekend voor een romantische buitenbruiloft.

Een intiem diner, een buffet of een diner met trouwfeest, de mogelijkheden zijn oneindig. Zowel tijdens een huwelijksreceptie, diner als trouwfeest is de liefde van onze mensen voor gastvrijheid te proeven.

Onze klanten aan het woord over Winselerhof

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Winselerhof. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Helaas hebben we voor deze locatie nog geen review ontvangen. Heb je specifieke vragen of wil je meer informatie over deze feestlocatie? Neem dan contact met ons op.

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan