fbpx

Auberge du Bonheur

De juiste trouwlocatie zoeken kan best lastig zijn. Wij van SKYFLY hebben erg goede ervaringen met Auberge du Bonheur. Een bijzondere locatie waar wij al vele huwelijken gevierd hebben. Zelf al een locatie uitgezocht? Geen probleem! Wij komen ook graag langs op jouw favoriete locatie!

Direct offerte aanvragen
Auberge du Bonheur
Bredaseweg 441
5036 NA, Tilburg

Bruiloft bij Auberge du Bonheur

Geniet met vrienden en familie van de meest romantische stap in het leven; jullie huwelijksvoltrekking. Dit moment moet vrolijk en romantisch zijn en helemaal naar jullie smaak. Bij Auberge du Bonheur trouwen jullie op één van de meest romantische locaties in Tilburg, in het klassieke vooroorlogse landhuis of in de prachtige tuin van Auberge du Bonheur.

Onze klanten aan het woord over Auberge du Bonheur

Willen jullie graag meer informatie over deze locatie? Lees hieronder de ervaringen van SKYFLY klanten bij Auberge du Bonheur. Twijfel je nog na het lezen van de reviews? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen jullie graag verder.

Joost en Lysanne

07-10-2017

Bruiloft

Het feest was heel leuk, de DJ was heel enthousiast en maakte er echt een feestje van. Bovendien hebben jullie het geweldig aangepakt toen de eerste DJ een ongeluk bleek te hebben gehad, onze complimenten voor hoe snel jullie een...
8.0 / 10

Bekijk meer locaties

Meer locatie inspiratie opdoen? Kijk dan ook eens bij onze andere trouwlocaties. Uniek, industrieel of juist landelijk en romantisch? Kijk wat bij jullie past en lees ervaringen van andere bruidsparen. Liever een andere of eigen locatie? Geen probleem! Wij maken overal een feestje, welke locatie je ook kiest.

Vraag een persoonlijk gesprek aan